STEM OP BASKETBALVERENIGING CARNISSE SHARKS

Beste leden, supporters, vrienden en familieleden van Basketbalvereniging Carnisse Sharks,

De Rabo Clubsupport campagne is van start gegaan. Dit jaar mogen we hieraan participeren doordat wij overstappen naar de Rabobank voor het inrichten van het betalingsverkeer. Wij hebben jouw stem hard nodig! Als basketbalvereniging zijn wij constant bezig om onze club en de sport naar een hoger niveau te tillen. Daarom willen wij je graag informeren over de campagne, het belang van jouw stem en hoe deze een directe impact heeft op onze vereniging.

Rabo Clubsupport stem campagne

De ambitie van de Rabobank is om alle clubs in Nederland te helpen zelfredzaam en toekomstbestendig te zijn en te blijven. De Rabobank ziet verenigingen/stichtingen in de sport- en cultuursector als het cement van de samenleving. In de ogen van de Rabobank zijn zij van grote waarde en onmisbaar omdat ze veel mensen verbinden vanuit de doelstelling van de vereniging, talenten voortbrengen en een belangrijke plaats zijn voor ontmoeting, het onderhouden van contacten en daarmee voor het welzijn van veel mensen.

Het programma van Rabo Club Support Ondersteuning richt zich op het versterken van clubs met kennis in de vorm van workshops en masterclasses, bijvoorbeeld op thema’s als ledenbinding, versterking van vrijwillige inzet, verduurzaming en geld genereren. Daarnaast biedt de Rabobank individuele begeleidingstrajecten voor clubs met een specifiek vraagstuk gericht op de toekomstbestendigheid.

Basketbalvereniging Carnisse Sharks

Met behulp van een sportbegeleider die vanuit Rabobank wordt gefaciliteerd starten we dit jaar met het creëren van identiteit waarbij het vaststellen van een visie, missie en strategie centraal staat. Dit gaat ons in staat stellen te professionaliseren zodat onze ambitieuze doelen gerealiseerd kunnen worden. Mocht je Basketbalvereniging Carnisse Sharks nog niet kennen en ben je geïnteresseerd in Basketbalvereniging Carnisse Sharks, kijk dan op onze website, www.carnissesharks.nl.

Waarom stemmen op de Carnisse Sharks

Afhankelijk van de hoeveelheid stemmen ontvangt Basketbalvereniging Carnisse Sharks een geldbijdrage van de Rabobank. Het belang van jouw stem is hierdoor cruciaal en heeft direct impact. Help ons, we rekenen op jullie support door het uitbrengen van jouw stem. Stem op ons via de Rabo App of op www.Rabobank.nl/clubsupport. Zie op de site van de Rabobank ook de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Met een sportieve groet,

Bestuur
Basketbalvereniging Carnisse Sharks